Най-актуалните дуети в чалгата ще прозвучат след броени дни в пловдивската

...
Най-актуалните дуети в чалгата ще прозвучат след броени дни в пловдивската
Коментари Харесай

Ще Пеят Ли Тони Стораро И Лорена На Концерта На Планета?

Най-актуалните дуети в чалгата ще прозвучат след броени дни в пловдивската зала „Колудрума“ по случай рождения ден на телевизия Планета. „Тук жена му пази“ на Джена и Преслава, „Как да изтрезнея“ на Емилия и Тони Стораро, „Нощта гърми“ на Лорена и Галин несъмнено превзеха меломаните и звучаха от всеки нощен клуб в страната през миналите месеци.

Феновете обаче се чудят дали тези дуети ще бъдат изпълнени на концерта в града под тапетата. Въпреки сякаш положителното отношение между димитровградската компания и другите конкурентни компании, подмолните игри в жанра не стопират.

Припомняме, че през 2015 година Емилия изпя „Питбул“ сама, макар, че песента е дует с Тони Стораро. Няколко месеца по-късно певицата се оплака в изявление, че песента не била отразена в Годишните музикални награди на компанията, точно поради това, че дуетната и половинка има връзки с Diapason Records. Дуетът на Галин и Лорена пък бе свален от YouTuBe, макар небивалия триумф, който провокира за първите 24 часа.

Фолк групите в обществените мрежи безусловно се тресат от мнения, питащи дали Лорена и Стораро ще се качат на сцената в Пловдив.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР